Bill & Coo και Sesa αποκτούν έξτρα σφραγίδες πολυτέλειας

Bill & Coo και Sesa αποκτούν έξτρα σφραγίδες πολυτέλειας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην φημισμένη παραλία του Μονολιθίου στο Κανάλι της Πρέβεζας, το SESA Boutique Hotel (www.sesahotel.com) διαθέτει πλέον και τη διαπίστευση των Small Luxury Hotels of the World τόσο για την ιδιαίτερη και φιλική του ατμόσφαιρα όσο και για τις υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει στους επισκέπτες του. Μοντέρνα αρχιτεκτονική, ιταλικό design, ποιότητα ύπνου με την υπογραφή της Coco-mat, ένα γαστρονομικό εστιατόριο-αναφορά για την ευρύτερη περιοχή και ένα deck πισίνας σε lounge ρυθμούς around the clock είναι μόνο κάποια από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου… εκεί όπου σκάει το κύμα.

Μετά από μια σειρά διεθνών διακρίσεων, η είσοδος του Bill & Coo Suites and Lounge (www.bill-coo-hotel.com) στην οικογένεια των Leading Hotels of the World έρχεται να επισφραγίσει την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εγκαταστάσεων του μοναδικού αυτού ξενοδοχείου σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του πλανήτη. Σε απόσταση αναπνοής από τη Χώρα της Μυκόνου, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και συγκλονιστικά ηλιοβασιλέματα, υποδέχεται επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη εδώ και δέκα χρόνια χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες διαμονής. Ξεχωρίζει άλλωστε για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, τους προσεκτικά σχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους, το μοναδικό lounge, το βραβευμένο εστιατόριο και πάνω από όλα για τους ίδιους τους ανθρώπους του.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή