Σκουρλέτης: Καμία διακοπή ρεύματος στα κοινωνικά τιμολόγια

Σκουρλέτης: Καμία διακοπή ρεύματος στα κοινωνικά τιμολόγια

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την διαβεβαίωση ότι «κανένα κοινωνικό τιμολόγιο δεν κόβεται και κανένας συμπολίτης μας που έχει ανάγκη μηχανικής υποστήριξης δεν πρόκειται να μείνει χωρίς ρεύμα», παρέσχε σήμερα το πρωί από του βήματος της Βουλής ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης νομοσχεδίου για την κύρωση της συμφωνίας του Κιότο για το περιβάλλον. Αναλόγως, σημείωσε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και για κανέναν αγρότη που διαθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Στον αντίποδα σημείωσε ότι υπάρχει ανάγκη να πληρώσουν αυτοί που οφείλουν στη ΔΕΗ και διαθέτουν τα χρήματα, αναφέροντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι δώδεκα επιχειρήσεις στις οποίες για οφειλές πήγε η ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα, βρήκαν τα χρήματα και πλήρωσαν αμέσως.

«Δεν μπορεί να υπάρχουν επιχειρήσεις ξενοδοχειακές ή δημοτικές που να μην έχουν πληρώσει από το 2012» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης. Και αφού ανέφερε ότι τα συσσωρευμένα χρέη προς τη ΔΕΗ ανέρχονται σε ύψος δύο δις 200 εκατομμύρια ευρώ, κατέληξε: «Βεβαίως πρέπει να δούμε τί θα γίνει με τα χρέη αυτά, χρειάζεται όμως και η απαιτούμενη κοινωνική πολιτική, Κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσουν και αυτοί που έχουν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή