Διάκριση δύο ελληνικών ιστορικών ξενοδοχείων

Διάκριση δύο ελληνικών ιστορικών ξενοδοχείων

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ελληνικά ιστορικά ξενοδοχεία, το Aigialos στη Σαντορίνη και το Marpessa Smart Luxury hotel στο Αγρίνιο, διακρίθηκαν ανάμεσα στα 500 καλύτερα ιστορικά ξενοδοχεία της Ευρώπης στο πλαίσιο της 4ης διοργάνωσης Historic Hotels of Europe Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία.

Η πρόεδρος της Historic Hotels of Europe, Βαρβάρα Αυδή, με την ιδιότητα της επικεφαλής και των ελληνικών ιστορικών ξενοδοχείων Yades Greek Historic Hotels, δήλωσε διπλά ικανοποιημένη καθώς ανάμεσα στις επιλογές του κοινού για τα 10 καλύτερα ανά κατηγορία ξενοδοχεία βρίσκονται και δύο ελληνικά.

Το Aigialos βραβεύθηκε για δεύτερη χρονιά στην κατηγορία Best Historic hotel with A Story to Tell, ενώ το Marpessa Smart Luxury Hotel βραβεύθηκε στην κατηγορία Best Historic Hotel New Member Award. Στις άλλες κατηγορίες από ένα βραβείο κέρδισαν μονάδες που βρίσκονται στην Ιταλία, στην Αυστρία, στην Ελβετία, στην Ουγγαρία, στη Σλοβακία, στη Νορβηγία, στην Ιρλανδία και στη Σουηδία. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται κάστρα, ένα μοναστήρι, αρχοντικές κατοικίες και μία καπναποθήκη που λειτουργούν ως ξενοδοχεία.

Η Historic Hotels of Europe συγκεντρώνει 500 από τα καλύτερα ξενοδοχεία που λειτουργούν σε κτίρια ιστορικής σημασίας στην Ευρώπη. Κάθε ξενοδοχείο επιλέγεται με κριτήρια τόσο για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει όσο και τον ρόλο που έχει διαδραματίσει στην ιστορικότητα της περιοχής του, καθώς και τη θετική επιρροή του σήμερα στην τοπική κοινωνία ως σημαντικού πόλου έλξης επισκεπτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή