Φθινοπωρινές φούστες για κάθε σωματότυπο

Φθινοπωρινές φούστες για κάθε σωματότυπο

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που λατρεύετε να φοράτε τις αγαπημένες φούστες σας με οπάκ καλσόν ή με κάλτσες μέχρι το γόνατο και να τις συνδυάζετε με τις φαρδιές ζακέτες ή τα δερμάτινα jackets σας.

Φούστες με prints, βελούδινες, δερμάτινες, με ανάφλυφα σχέδια ή φερμουάρ και τρουκς είναι όσες μπορείτε να προτιμήσετε για τα office looks σας και για τις βόλτες σας. Η ποικιλία τους είναι μεγάλη κι έτσι θα βρείτε σίγουρα, την ιδανική για τον σωματότυπό σας. Κλος, pencil, σε Α γραμμή, midi με ανοίγματα, πλισέ ή με βολάν φοριούνται πρωί και βράδυ και συνδυάζονται με t-shirts, πουκάμισα, μάλλινα μπλουζάκια ή με σακάκια.

Ανακαλύψτε εδώ 15 φούστες για κάθε στιλ και σωματότυπο, που μπορείτε να συνδυάσετε με τα μποτάκια, τις μπαλαρίνες, τα oxford shoes ή τις over the knee μπότες σας. Διαλέξτε τη φούστα που κολακεύει τη σιλουέτα σας, τονίζει τα δυνατά σας σημεία και θα σας χαρίσει τις πιο στιλάτες εμφανίσεις.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή