Kinsterna: Byzantine Xmas

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ρεβεγιόν στο Kinsterna μας γυρίζει πίσω στα χρόνια του Βυζαντίου. Ο chef de cuisine εμπνέεται από τη μακρά ιστορία του αρχοντικού και αναβιώνει την –άγνωστη σε πολλούς– βυζαντινή κουζίνα, ετοιμάζοντας με μαεστρία συνταγές ξεχασμένες, με βάση υλικά όπως το μέλι, τα καρύδια, τα σύκα, τα άγρια μανιτάρια, τα καπνιστά και το κυνήγι. Στο βυζαντινό αρχοντικό, η ατμόσφαιρα είναι ζεστή, σχεδόν παραμυθένια: Από τα υπαίθρια τζάκια πλάι στη στέρνα, στα στολισμένα κλαδιά δέντρων, τα κάδρα με φυσικά στολίδια από χόρτο, κανέλα και βότανα, και τις εντυπωσιακές κολοκύθες από το κτήμα του αρχοντικού, βαμμένες σε χρυσό χρώμα να συνθέτουν τη διακριτική και κομψή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Τα αναμμένα παλαιά τζάκια στις άνετες σουίτες και τα δωμάτια, ή τα μοντέρνα τζάκια στις νεότερες αυτόνομες κατοικίες, τα ζεστά ροφήματα που συνοδεύονται από χειροποίητα παραδοσιακά γλυκίσματα, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί από τους αμπελώνες του κτήματος στο θολωτό lounge ή στο νέο ατμοσφαιρικό bar, καθώς και μια χαλαρωτική θεραπεία στο μυστηριακό Kinsterna Spa είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που σε κάνουν να θέλεις να επιστρέψεις. -Τηλ. 27320 66300, www.kinsternahotel.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή