Γυναίκα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Γυναίκα γιορτάζει με μια εξαιρετική παρέα γυναικών:

Η Μαρία Ναυπλιώτου για τη γυναικεία ψυχή και την αγάπη χωρίς όρια.

Θέμις Μπαζάκα, μια «βασίλισσα» που δεν μασάει τα λόγια της.

Christmas Bliss – 5 one-of-a -kind γυναίκες δίνουν τη δική τους ερμηνεία της γιορτής: Άννα Μπουσδούκου, Γιούλικα Σκαφιδά, Έλλη Μάντη, Κατερίνα Ψωμά, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (Shoprano).

Φαντασία Κοσμήματα και αξεσουάρ για να ονειρευτείτε έναν πιο λαμπερό κόσμο.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Έρωτας στα χρόνια της κρίσης

Angelina Jolie – Brad Pitt: «Σκηνές από έναν γάμο» Εντοπίστε τις ομοιότητες και τις διαφορές ανάμεσα στην αληθινή ζωή και το on screen θέαμα του πιο ζηλευτού ζευγαριού.

Αποκλειστικό: Γιορτές στο Zonar's Στο πιο πολυαναμενόμενο revival της νέας χρονιάς, το ιστορικό Zonar’s ξαναγίνεται η ψυχή της Αθήνας, με την τέχνη και το αστικό chic να φλερτάρουν και πάλι ανάλαφρα, υπεράνω εποχής.

Προεόρτιο «κάψιμο» Αισθάνεστε ασήμαντη, ανεπαρκής, παγιδευμένη σε εκκρεμότητες κι απολύτως αναλώσιμη; Πριν βουτήξετε στο κενό, σκεφτείτε ποιους αγαπάτε και αν σας το ανταποδίδουν!

Trend watch: Μετά το μεταμοντερνισμό Η μόδα και το design λύνουν τις διαφορές τους με τα ’80s και το ρεύμα του μεταμοντερνισμού κερδίζει μία δεύτερη ευκαιρία.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή