Μακιγιάζ: 5 συνηθισμένα beauty λάθη

Μακιγιάζ: 5 συνηθισμένα beauty λάθη

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πρωινά που τρέχετε πανικόβλητη να ετοιμαστείτε για το γραφείο -ναι, είναι εκείνες οι μέρες που το ξυπνητήρι δεν έχει χτυπήσει- βάφεστε σχεδόν στα τυφλά κι έτσι την ώρα που φτάνετε στη δουλειά, η αγαπημένη σας συνάδελφος σου επισημαίνει πως τα μάγουλά σας είναι λίγο πιο κόκκινα απ’ ότι θα έπρεπε. Κοιτάζεστε επί τόπου στον καθρέφτη και συνειδητοποιείτε πως το παρακάνατε με το ρουζ.

Η αλήθεια είναι πως έχετε πάθει το ίδιο και με το make up σας, αλλά και με το bronzer σας, όχι γιατί βιαζόσασταν, αλλά γιατί μερικά προϊόντα μακιγιάζ μας δυσκολεύουν λίγο παραπάνω από μερικά αλλά. Φυσικά, δεν το παθαίνετε μόνο εσείς, καθώς πολλές celebrities έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς σε events, κόκκινα χαλιά ή πρεμιέρες ταινιών με λάθος μακιγιάζ, που έχει επισκιάσει την εμφάνισή τους.

Ποια είναι, λοιπόν, τα πιο συνηθισμένα beauty λάθη που κάνουμε;

1. Προσοχή στη διάφανη πούδρα!

Σε κανονικό φωτισμό με μια διάφανη πούδρα, η επιδερμίδα σας θα δείχνει υπέροχη, αλλά για να σιγουρευτείτε πως έχετε απλώσει καλά το προϊόν, μπορείτε να δοκιμάσετε να βγάλετε μία φωτογραφία με φλας. Το συγκεκριμένο φως θα σας βοηθήσει να καταλάβετε, αν έχετε εφαρμόσει σωστά την πούδρα σας ή πρέπει να κάνετε μερικές αλλαγές.

2. Concealer σε σωστή απόχρωση.

Αν είναι πιο ανοιχτόχρωμο απ’ ότι πρέπει, τότε θα βρεθείτε με δύο λευκούς κύκλους κάτω από τα μάτια σας. Διαλέξτε την κατάλληλη απόχρωση, ώστε να δημιουργήσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

3. Μην το παρακάνετε με το ρουζ ή το bronzer.

Καλό είναι να ελέγξετε το ρουζ σας, πριν βγείτε από το σπίτι. Αν έχετε πολύ λευκή επιδερμίδα, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε μικρότερη ποσότητα και ένα πιο ανοιχτόχρωμο προϊόν. Φροντίστε να το εφαρμόσετε στα σωστά σημεία.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή