Τα επεισόδια της Λεωφόρου «αφυπνίζουν» και την ΑΕΚ

Τα επεισόδια της Λεωφόρου «αφυπνίζουν» και την ΑΕΚ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού τάσσεται η ΑΕΚ στον απόηχο του ντέρμπι αιωνίων που δεν ξεκίνησε ποτέ. «Αυτά τα γεγονότα τα πληρώνει τώρα ο Παναθηναϊκός, τα έχουμε πληρώσει εμείς στο παρελθόν, μπορεί να τα πληρώσουμε ξανά όσο παραμένει το ίδιο καθεστώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα εξακολουθούν να συμβαίνουν όσο παραμένει το καθεστώς με τη συγκεκριμένη διοίκηση της ΕΠΟ», ανέφερε μέσω κύκλων της η ΑΕΚ. Σε διοικητικό επίπεδο, υπάρχει κινητοποίηση εν όψει των επόμενων εντός έδρας αναμετρήσεων, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των οπαδών για τη ρίψη φωτοβολίδων εντός αγωνιστικού χώρου. Η ΑΕΚ επισκέφτηκε χθες το υπουργείο Περιβάλλοντος και συζήτησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του επί τεχνικών θεμάτων, για τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, η οποία ολοκληρώθηκε χθες αλλά και τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου να εγκριθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του νέου γηπέδου και να εκδοθεί η άδεια. Η ΑΕΚ εκτιμά πως θα είναι σε θέση να ξεκινήσει το πρώτο στάδιο των έργων τον ερχόμενο Μάρτιο.

Παράλληλα, η Ενωση άρχισε την προετοιμασία της εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή και ο Γκουστάβο Πογιέτ προσανατολίζεται στο να δουλέψει πάνω στο 4-3-3 ακόμη πιο εντατικά. Η επιστροφή στις νίκες σκόρπισε χαμόγελα σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο. Ο Παναιτωλικός είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και η δουλειά του Γιάννη Μαντζουράκη κατά τη διακοπή φαίνεται να αποδίδει, μετά και το θετικό αποτέλεσμα της Τούμπας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή