Ξεκαθαρίζει το τοπίο για ΑΕΚ, Αρη, ΠΑΟΚ

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για ΑΕΚ, Αρη, ΠΑΟΚ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόκληση πέμπτης συνεχόμενης νίκης για την ΑΕΚ, δύσκολη έξοδο του Αρη στη Σερβία και επιτακτική ανάγκη νίκης για τον ΠΑΟΚ συνθέτουν τα κίνητρα των τριών ελληνικών ομάδων στην 7η αγωνιστική του Γιούροκαπ, στην προσπάθεια πρόκρισής τους στη φάση των «32».

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ (19.00) την Γκαλατάσαραϊ από την οποία είχε γνωρίσει βαριά ήττα με διαφορά 24 πόντων στην Κωνσταντινούπολη. Η Ενωση προέρχεται από το σερί των τεσσάρων νικών και ελέγχει πλήρως την υπόθεση της πρόκρισης.

Ο Αρης θα παίξει στην έδρα της Μπούντουσνονστ (20.00) και αν φτάσει στην πέμπτη νίκη του θα «αγκαλιάσει» κι αυτός την πρόκριση. Ο τεχνικός του, Δημήτρης Πρίφτης, υπογράμμισε ότι το «κλειδί» της νίκης είναι ο περιορισμός του Αμερικάνου πλέι μέικερ, Αντονι Κουκ.

Στην Πυλαία (19.45) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τη Ζενίτ Πετρούπολης και θα έχει ίσως την τελευταία ευκαιρία του να προλάβει την κατάκτηση της τέταρτης θέσης του ομίλου που δίνει την πρόκριση στη φάση των 32 της διοργάνωσης.

• Στον Ολυμπιακό που προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα, στο ΣΕΦ, υπήρξε νέα ατυχία και πιθανή απουσία. Ο Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ υποφέρει από ίωση. Αντίθετα, οι Σπανούλης και Πρίντεζης πιθανότατα θα τεθούν ξανά στη διάθεση του τεχνικού Γιάννη Σφαιρόπουλου. Στον Παναθηναϊκό η αιφνιδιαστική παρουσία διακοσίων φιλάθλων στην απογευματινή προπόνηση λειτούργησε τονωτικά στην ψυχολογία των παικτών, ενόψει του «τελικού» με την Καρσίγιακα μεθαύριο στην Τουρκία.

• Το όνομα του Νίκου Γκάλη θα δοθεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε πάρκο που θα κατασκευαστεί στην οδό Λαγκαδά και θα συμπεριλαμβάνει ένα γήπεδο μπάσκετ και ένα γήπεδο «5Χ5».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή