Η επιλογή της Kristin

4' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν της ζητηθεί να γίνει πρέσβειρα της Lierac Paris για τη νέα της σειρά, Premium, η Kristin Scott Thomas είχε αγαπήσει τόσο τη µάρκα ώστε η απάντησή της ήταν άµεσα θετική. Μας τη συστήνει λοιπόν ανεπιφύλακτα και µας µιλά για τα πάντα, από τη σχέση της µε το χρόνο ως την αγαπηµένη της δεκαετία του στυλ.

Έχοντας κερδίσει το στοίχηµατης καταξίωσης στην επιλεκτική αγορά εντός του φαρµακείου, η Lierac κατακτά έναν ακόµα ζηλευτό στόχο, καθώς συνέδεσε το brand της µε ένα πρόσωπο που θα την εκφράζει στο εξής παγκοσµίως, προσκαλώντας τις γυναίκες να την εµπιστευτούν για τη φροντίδα του δέρµατός τους. Η Kristin Scott Thomas δεν είναι απλώς µιασηµαντική ηθοποιός µε αριστοκρατικό αέρα και αεικίνητη φιγούρα – είναι µια σοβαρή γυναίκα, µε άποψη για κάθε πτυχή της ζωής, την οποία ζει µε µέτρο, απολαµβάνοντάς την στην ουσία της και όχι επιφανειακά, παρά την τεράστια έκθεση που έχει λόγω του επαγγέλµατός της.

Η συνάντηση µαζί της στο Παρίσι, στο πλαίσιο της παρουσίασής της ως το νέο πρόσωπο της καµπάνιας της σειράς ολικής αντιγήρανσης Premium της LieracParis, µας επιφύλαξε µια ευχάριστη έκπληξη, αφού αντί µιας απρόσιτης grandedame του θεάµατος είδαµε απέναντί µας µια ανεπιτήδευτη και γεµάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα, που τη χαρακτηρίζει η αφοπλιστική ειλικρίνεια, κάτι που φάνηκε από την πρώτη της κιόλας αντίδραση στην ερώτηση αν φοβάται την αλλαγή της εικόνας της. «Νοµίζω πως όλοι φοβούνται. Δεν µου αρέσει. Εννοείται πως φοβάµαι το πέρασµα του χρόνου, γιατί σε ξαφνιάζει και σε επηρεάζει. Αυτό που µ’ ενοχλεί είναι όταν δυσκολεύοµαι να ανέβω τις σκάλες, όταν κουράζοµαι εύκολα. Χρόνια πριν έλεγα ότι θα χάσω κιλά και τα έχανα. Τώρα δυσκολεύοµαι πάρα πολύ». 

Η επιλογή της Kristin-1

Με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αριστοκρατική οµορφιά, η KristinScottThomas γίνεται η ιδανική εκπρόσωπος της νέας σειράς Premium της LieracParis, προβάλλοντας µε την εικόνα της το πρόσωπο που αγαπά η γαλλική φίρµα και φροντίζει να εξασφαλίζει στις γυναίκες που την εµπιστεύονται: σµιλευµένο µε τέχνη.

Η επιλογή της Kristin-2

Γι’ αυτήν καθαυτή την οµορφιά, πιστεύει πως «δεν καθορίζεται από το ότι κάποιος έχει ωραία µάτια ή ωραίο στόµα. Αυτό που προσέχω είναι η ισορροπία τους. Για µένα η χάρη, η καθαρότητα και η απλότητα παίζουν πολύ σηµαντικότερο ρόλο. Υπάρχει µια γυναίκα που πουλάει λαχανικά στην περιοχή µου, είναι 65 ετών, µικρόσωµη, µε γκρίζα µαλλιά, αλλά είναι ένας πολύ όµορφος άνθρωπος», εξηγεί. Σε επίπεδο περιποίησης, η ίδια δεν κάνει χωρίς την ενυδατική της. «Νιώθω περίεργα όταν δεν την έχω µαζί µου. Αν χανόµουν σε ένα νησί, θα έπαιρνα µαζί µου µόνο αυτήν! Και πιστεύω πως πρέπει να ισχύει για όλες τις γυναίκες, παράλληλα βέβαια µε τον καθαρισµό του προσώπου. Η άποψή µου είναι πως ο τρόπος ζωής σου αντανακλάται στο δέρµα σου. Είµαι προσεκτική, αλλά όχι ψυχαναγκαστική. Ξέρω ανθρώπους που δεν τρώνε αυτό, δεν πίνουν εκείνο. Δεν είµαι καθόλου έτσι. Τρώω τα πάντα και πίνω, απλώς δεν καπνίζω και δεν κάθοµαι στον ήλιο χωρίς αντηλιακό». 

Άνθρωπος που βλέπει το ποτήρι µισογεµάτο παρά µισοάδειο, η Scott Thomas προσπαθεί να µετράει τις ευλογίες παρά τις αποτυχίες της, όσο δύσκολο κι αν παραδέχεται ότι της είναι αυτό. Πώς είναι, αναρωτιόµαστε, να ζει ανάµεσα σε δύο κουλτούρες; Με γαλλο-βρετανική καταγωγή, κατοικεί αυτήν τη στιγµή στην Αγγλία, οπότε σκέφτεται βρετανικά, «ωστόσο ελπίζω να επιστρέψω στη Γαλλία σύντοµα. Το κύριο πλεονέκτηµα του να ζεις στη Γαλλία είναι η ποιότητα του φαγητού, όµως µ’ αρέσει και ο τρόπος που ντύνονται και µακιγιάρονται οι Γαλλίδες. Τις βρίσκω πολύ κοµψές». Εξαιρετικά κοµψή και η ίδια, αγαπά πολύ τη δεκαετία του ’70. «Ήµουνέφηβη και µου φέρνει καλές αναµνήσεις. Τα ’80s ήταν άπληστα, µε τρελά µαλλιά και µακιγιάζ». Φυσικά, δεν θα µπορούσε να απουσιάζει η αναφορά στη δουλειά της. Θέατρο ή κινηµατογράφος, λοιπόν; «Αγαπώ το θέατρο. Στο Λονδίνο, έπαιξα πέρσι την Ηλέκτρα του Σοφοκλή και στο ApolloTheatre το ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Πήγα από πριγκίπισσα σε βασίλισσα…» Και αµέσως µετά, πρέσβειρα – της LieracParis. Τι απόλαυσε από τη συνεργασία; «Είµαι περήφανη γι’ αυτήν. Ανακάλυψα τη µάρκα λίγα χρόνια πριν και όταν µου ζήτησαν να συνεργαστώ µαζί τους τους ρώτησα: “Πώς το ξέρατε ότι µου αρέσουν τα προϊόντα σας;” Το απολαµβάνω διπλά γιατί δεν είναι µεγάλη εταιρία και τα προϊόντα της διατίθενται επιλεκτικά. Φανταστική ποιότητα και προσιτή». Όσο για το τι της έρχεται στο µυαλό όταν ακούει τη λέξη Premium, αναφέρει: «Είναι το καλύτερό τους προϊόν. Εγώ χρησιµοποιώ την κρέµα µατιών, το λάδι και την κρέµαηµέρας. Έχουν αποτέλεσµα. Αυτά που δεν µ’ αρέσουν γενικά στη φροντίδα του εαυτού µου είναι το lipliner, τα hairextensions, η bronzingpowder. Δεν ξέρω τι κάνετε στην Ελλάδα, αλλά στη Βρετανία η εφαρµογή είναι τόσο λανθασµένη, που βλέπεις πορτοκαλί επιδερµίδες παντού!»

Η επιλογή της Kristin-3
Η επιλογή της Kristin-4

Η σειρά Premium της LieracParis εστιάζει κυρίως στην πρωτεΐνη FOXO, που ελέγχει στην πηγή τους όλα τα βλαστοκύτταρα. Εµπλουτισµένη µε το σύµπλοκο Premium Cellular, διορθώνει όλα τα ορατά σηµάδια γήρανσης της επιδερµίδας. Περιλαµβάνει την κρέµα µε πλούσια υφή La Crème Voluptueuse, την κρέµα µε ελαφριά υφή La Crème Soyeuse και τη µάσκα Le Masque Suprême.

―Διατίθενται σε φαρµακεία, Hondos Center&Carelab byAttica.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή