Εκτός Ευρώπης έμεινε και ο Αστέρας Τρίπολης

Εκτός Ευρώπης έμεινε και ο Αστέρας Τρίπολης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Πράγα έσβησε το όνειρο του Αστέρα για πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Αρκάδες ηττήθηκαν με 1-0 από τη Σπάρτα και πλέον απομακρύνθηκαν πέντε βαθμούς από τη δεύτερη θέση που εξασφάλισαν οι Τσέχοι, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη προσπάθησε να αιφνιδιάσει τη Σπάρτα και λίγο έλειψε να τα καταφέρει, όταν μόλις στο 5’ το σουτ του Φερνάντες κατέληξε στο δοκάρι. Η φάση αυτή αφύπνισε τους γηπεδούχους που, όμως, σε κάθε τους προσπάθεια συναντούσαν έναν τοίχο μπροστά τους. Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος στο 7’, το 16’, το 20’ και το 22’ σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο τους παίκτες της Σπάρτα. Ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο 33’, όταν ο Μπράμπετς νίκησε τον Κουρμπέλη στον αέρα και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας άρχισε άμεσα να κάνει αισθητή την παρουσία του, σπαταλώντας καλές ευκαιρίες με τους Φερνάντες, Σανκαρέ και Φούντα στο τρίλεπτο 46’-48’. Ο Γιάννου είχε ακόμη μία σπουδαία στιγμή στο 72’, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο. Η αποβολή του Κρέιτσι στο 83’ «μετέφερε» τον Αστέρα στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι η Σάλκε επικράτησε του ΑΠΟΕΛ, επίσης, με 1-0. Η βαθμολογία: Σάλκε 11, Σπάρτα 9, Αστέρας 4, ΑΠΟΕΛ 3. Η επόμενη αγωνιστική: 10/12: Αστέρας – Σάλκε, ΑΠΟΕΛ – Σπάρτα.

ΣΠΑΡΤΑ: Μπίσιτς, Μπράμπετς, Κόστα, Χιμπς, Βάσα, Ντότσκαλ (86’ Χόλεκ), Μάρεσεκ, Φρίντεκ (90’ Τζούλις), Κρέιτσι, Φατάι (80’ Κονατέ), Λάφατα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Φερνάντεζ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης (66’ Δημούτσος), Ιγκλέσιας (81’ Παντελιάδης), Μάσα, Φούντας (78’ Λανθαρότε), Γιάννου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή