Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αφού επικράτησε στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γήπεδο Καραϊσκάκης» του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-1.

Οι ερυθρόλευκοι έτσι πέτυχαν την 11η συνεχόμενή τους νίκη, ενώ αν κατοχυρωθεί υπέρ τους το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που δεν ξεκίνησε ποτέ, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει την καλύτερη εκκίνηση από καταβολής ελληνικού πρωταθλήματος, με 12 συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στον αγώνα της Κυριακής, οι γηπεδούχοι αν και είχαν ελαφριά υπεροχή έναντι του πολύ καλά οργανωμένου Αστέρα δεν μπορούσαν να διασπάσουν εύκολα την άμυνα των Αρκάδων. Ο Ολυμπιακός είχε προβλήματα στη δημιουργία και για να ανοίξει το σκορ χρειάστηκε ένα πέναλτι που αμφισβητείται και σφύριξε ο Κύζας, σε ανατροπή του Μιλιβόγεβιτς μέσα στην περιοχή, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές έπαιρναν θέση για εκτέλεση κόρνερ.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Φοροτούνης κάνονβτας το 1-0 στο 73' ενώ ο ίδιος παίκτης στο 80' έκανε το 2-0. Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Ιντέγε Μπράουν στι 87' ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Γιάννου στις καθυστερήσεις.

Νίκη και για ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με σκορ 2-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ, χάρη σε γκολ των Γιόχανσον (44') και Πλατέλλα (74'). Η ομάδα του Πογιέτ έδειξε ότι σιγά σιγά προσαρμόζεται στα όσα ζητάει ο νέος τεχνικός, ωστόσο θεωρείται σίγουρη η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ τα Χριστούγεννα, ειδικά στην επίθεση, όπου και οι κιτρινόμαυροι υστερούν.

Νικηφόρος ήταν ο αγώνας για τον Λεβαδειακό απέναντι στην Ξάνθη στο γήπεδο της Λειβαδιάς. Η αναμέτρηση κρίθηκε χάρη σε γκολ του Ντομοβτσίσκι στο 33ο λεπτό.

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Πλατανιάς και Βέροια στην Κρήτη.

Η 12η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το ματς Καλλονής – ΠΑΟΚ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή