Τζουλιάνα Αγουάντα: Από την πασαρέλα στο προεδρικό μέγαρο

Τζουλιάνα Αγουάντα: Από την πασαρέλα στο προεδρικό μέγαρο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους ένωσε η αγάπη για το… fitness: σύχναζαν στο ίδιο γυμναστήριο. Ετσι η Τζουλιάνα Αγουάντα γνώρισε τον νεοεκλεγέντα φιλελεύθερο πρόεδρο της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι: ανάμεσα σε κοιλιακούς και διατάσεις. Κι ένας δυνατός έρωτας γεννήθηκε. Παντρεύτηκαν το 2009. Για εκείνον ήταν το τρίτο στεφάνι. Για εκείνη το δεύτερο.

Παιδί μεταναστών (ο πατέρας της κατάγεται από τον Λίβανο, η μητέρα της από τη Συρία) που πέρασαν τον Ατλαντικό το 1960, η 41χρονη Τζουλιάνα γεννήθηκε στο Μπουένος Αϊρες και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ -με μεγάλη επιτυχία- πριν σπουδάσει σχέδιο μόδας στην Αγγλία και αναλάβει την επιχείρηση υφασμάτων που με πολύ κόπο είχαν δημιουργήσει οι γονείς της.

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και αναμένεται να φέρει… αέρα μοναδικού στυλ και κομψότητας στο προεδρικό μέγαρο. Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η εκλογή του 56χρονου συζύγου της ήταν, σε μεγάλο βαθμό, δικό της επίτευγμα. Οταν μετά το τέλος του ντιμπέιτ ανάμεσα σ’ εκείνον και τον πολιτικό του αντίπαλο (που θεωρούνταν, μάλιστα, φαβορί) Ντανιέλ Σιόλι, εκείνη ανέβηκε φουριόζα στη σκηνή και τον φίλησε περιπαθώς στο στόμα, το «ρεύμα» υπέρ του Μάκρι γιγαντώθηκε..

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή