«Αποφοίτηση» 74 ατόμων από το ΚΕΘΕΑ

«Αποφοίτηση» 74 ατόμων από το ΚΕΘΕΑ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση την Κυριακή το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής 74 γυναίκες και άνδρες αποφοίτησαν από το ΚΕΘΕΑ, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για επάνοδο στην κοινωνία και μια απελευθερωμένη από εξαρτήσεις ζωή.

«Τουλάχιστον τρία χρόνια καθαροί και με νέους ρόλους σήμερα πια ως εργαζόμενοι, φοιτητές, οικογενειάρχες και ενεργοί πολίτες, οι απόφοιτοι του ΚΕΘΕΑ είναι η ζωντανή απόδειξη για το κέρδος που αποκομίζει η κοινωνία, όταν επιλέγει να κρατάει τον δρόμο της επιστροφής ανοικτό, να δίνει δεύτερη ευκαιρία και να στηρίζει αντί να περιθωριοποιεί, να τιμωρεί, να φυλακίζει, και να στιγματίζει», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΚΕΘΕΑ.

«Η προσωπική τους πορεία υπογραμμίζει ότι το δικαίωμα στη ζωή και την επανένταξη ταυτίζεται με το δικαίωμα στη δημόσια, ποιοτική και δωρεάν απεξάρτηση και, επομένως την ενίσχυση των θεραπευτικών προγραμμάτων», συμπληρώνει το Κέντρο, με την πολύτιμη συνεισφορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή