Στο σίγουρο… πορτοφόλι της Ευρωλίγκας ο ΠΑΟ

Στο σίγουρο… πορτοφόλι της Ευρωλίγκας ο ΠΑΟ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός έγινε η ενδέκατη ομάδα που αποδέχτηκε την οικονομική πρόταση της Ευρωλίγκας και υπέγραψε το νέο δεκαετές συμβόλαιο συνεργασίας, απορρίπτοντας, την πρόταση της FIBA για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ. Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ εξέτασαν τους όρους και τις εγγυήσεις που τους παρείχε η Ευρωλίγκα για αύξηση των εσόδων και έκριναν ότι εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους. Στην επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ, η προτίμηση για συνέχιση της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, αιτιολογείται με τη «δεδομένη έλλειψη πρότασης για άλλη διοργάνωση» και ενώ πριν από πέντε ημέρες, η FIBA ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στη δημιουργία άλλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, όμως, θεωρούν προφανώς ότι η απουσία ισχυρών ευρωπαϊκών συλλόγων στη διοργάνωση της Παγκόσμιας ομοσπονδίας, δεν θα αποφέρει τα αρχικά έσοδα που τους είχαν προταθεί.

• Ο Αρης έβαλε «πλώρη» για την κατάκτηση της τρίτης θέσης της Α1, με τη νίκη που πέτυχε, στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ (74-83), σταματώντας το σερί της, ύστερα από τις επτά πρώτες αγωνιστικές. Δύσκολη νίκη σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο Λαύριο με 79-72. Τα άλλα αποτελέσματα: Κόροιβος – Ρέθυμνο 83-79, Τρίκαλα – Κολοσσός 89-86, ΠΑΟΚ – Αρκαδικός 74-54, Καβάλα – Ολυμπιακός 57-71, Κηφισιά – Απόλλων Π. 79-82. Η ΑΕΚ σήμερα (18.30) θα αντιμετωπίσει την Νίζνι Νόβγκοροντ στη Ρωσία για την 8η αγωνιστική του Γιούροκαπ.

• Με συγκινητική επιστολή προς το… μπάσκετ που αγάπησε και ύστερα από 20 σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο του ΝΒΑ, καθώς και την κατάκτηση πέντε τίτλων, ο Κόμπε Μπράιαντ ανακοίνωσε επίσημα, ότι θα «κρεμάσει» τη φανέλα των Λος Αντζελες Λέικερς, στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

«Αυτή τη χρονιά, είναι ό,τι μου έχει απομείνει για να σου δώσω. Η καρδιά μου μπορεί να αντέξει το σφυροκόπημα, το μυαλό μου θα το διαχειριστεί, όμως το σώμα μου ξέρει πως ήρθε η στιγμή να πω αντίο. Είμαι έτοιμος να σε αφήσω να φύγεις. Θέλω να το γνωρίζεις τώρα, ώστε και οι δύο να αδράξουμε κάθε στιγμή που μας απόμεινε. Τα καλά και τα άσχημα. Δώσαμε ο ένας στον άλλο όσα είχαμε», ανέφερε ο 37χρονος ηγέτης των Λέικερς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή