Ο Τζιμπούρ καλύπτει το κενό, θετικά μηνύματα για το γήπεδο

Ο Τζιμπούρ καλύπτει το κενό, θετικά μηνύματα για το γήπεδο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού με 2-0, σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού, έφεραν την Ενωση στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, ωστόσο αυτό που προέχει είναι οι νίκες, όπως αναγνώρισε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε, απέδειξε πόσο έλειπε από την ομάδα ένας καθαρόαιμος επιθετικός. Ο Αλγερινός αποθεώθηκε από τη συντριπτική πλειονότητα του κόσμου της ομάδας και πλέον το μοναδικό ζητούμενο είναι να μπορέσει να αποδώσει σε υψηλά επίπεδα για 90 λεπτά.

Με πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ρόναλντ Βάργκας για την αποβολή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Βενεζουελανός ποδοσφαιριστής ζήτησε δημόσια συγγνώμη, τονίζοντας πως δεν θα επαναλάβει ανάλογη αντιεπαγγελματική ενέργεια στο μέλλον.

Στα αγωνιστικά, ο Θέσαρ Αρθο δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό, ενώ το γκολ που σημείωσε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ενδέχεται να τον επαναφέρει στη βασική ενδεκάδα.

Συνάντηση μεταξύ της ΑΕΚ και του ΥΠΑΠΕΝ πραγματοποιήθηκε χθες με θέμα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από την πλευρά της ΑΕΚ, έγινε γνωστό πως η κουβέντα έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Στις 8/12 θα πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση προκειμένου να παραδώσει η ΑΕΚ όλα όσα ζητήθηκαν από το υπουργείο και να μπει το θέμα στην τελική του ευθεία, με την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή