5 λόγοι για να φοράτε μόνο τα φλατ παπούτσια σας

5 λόγοι για να φοράτε μόνο τα φλατ παπούτσια σας

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη εδώ και τρία λεπτά. Είσαι σχεδόν σίγουρη ότι το printed φόρεμα σε Α γραμμή που διάλεξες για τον γάμο της φίλης σου ταιριάζει με τα ψηλοτάκουνα ankle boots, που με τόση χαρά αγόρασες, αλλά δεν είσαι καθόλου σίγουρη για το αν θα καταφέρεις να φτάσεις μέχρι την έξοδο του σπιτιού. Τα τακούνια τους είναι τόσο ψηλά, που κάνεις ένα βήμα μπροστά με το δεξί, άλλο ένα με το αριστερό και την ώρα που ξεκινάς για το τρίτο, παραπατάς.

Ποτέ σου δεν χώνεψες τα ψηλοτάκουνα. Μάλλον πάντα ένιωθες τόσο άνετα με τα φλατ παπούτσια σου, που δεν έβρισκες κανέναν λόγο για να αρχίσεις να συνδυάζεις φούστες, τζιν παντελόνια, ολόσωμες φόρμες και φορέματα με γόβες, ψηλοτάκουνα μποτάκια ή μπότες. Μπορεί πάντα να θαύμαζες τις φίλες σου που ισορροπούσαν πάνω σε κομψά δωδεκάποντα ή δεκαπεντάποντα ακόμη και σε στιγμές ξέφρενου χορού, αλλά η χαρά σου έφτανε ως εκεί. Μπορεί να έχεις “αναγκαστεί” να φορέσεις γόβες αρκετές φορές, αλλά με τίποτα δεν αλλάζεις τα αγαπημένα σου oxford shoes που δίνουν απίστευτο στιλ σε κάθε εμφάνισή σου.

Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε 5 τέλειους λόγους που θα σε κάνουν να αφήσεις για λίγο καιρό τα ψηλοτάκουνα στη ντουλάπα σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή