Η Πάμελα Αντερσον στο τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy

Η Πάμελα Αντερσον στο τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Πάμελα Άντερσον θα είναι το τελευταίο «κουνελάκι» που θα ποζάρει γυμνό στις σελίδες του ιστορικού περιοδικού Playboy.

Η ηθοποιός που «εκτόξευσε» στα 90s τις «μετοχές» της μέσω του δημοφιλούς περιοδικού, κλήθηκε να κουβαλήσει αυτό το ιστορικό «βάρος» στις πλάτες της, αφού το Playboy αλλάζει ύφος και πλέον τα «κουνελάκια» που θα φιλοξενεί στις σελίδες τους δεν θα φωτογραφίζονται γυμνά, αλλά φορώντας ένα φύλλο συκής στα επίμαχα σημεία.

Το τεύχος Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2016 θα είναι το τελευταίο «σκληρό» του περιοδικού, μετά την απόφαση του εκδότη του, Χιου Χέφνερ, να γυρίσει σελίδα και έπειτα από 60 χρόνια δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών να προσφέρει «κάλυψη» στις κοπέλες που ποζάρουν για αυτό.

Η ηθοποιός, με ανάρτησή της στο twitter έκανε την είδηση της επανεμφάνισής της γνωστή, λέγοντας ότι πριν δώσει τη συγκατάθεσή της ρώτησε τους γιους της οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν εκφράσει τα παράπονά τους για την έκθεσή της στα περιοδικά.

«Χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο δικηγόρος του Χιου Χέφνερ. «Δεν θέλουμε καμία άλλη. Δεν υπάρχει καμία άλλη για εμάς. Θες να κάνεις το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του playboy;» μου είπε», δήλωσε η πληθωρική ηθοποιός στο δίκτυο ET.

Αν και αρχικά ήταν διστακτική εξαιτίας των παιδιών της, τελικά αυτά την ενθάρρυναν να προχωρήσει την φωτογράφηση:

Τους είπα «μόλις με πήρε ο Χεφ και μου πρότεινε να κάνω το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του περιοδικού. Αμέσως μου απάντησαν ότι πρέπει να το κάνω».

-«Πλέον είμαστε μεγάλοι και δεν ντρεπόμαστε για εσένα. Το ξέρεις ότι πιστεύουμε ότι είσαι τέλεια».

Το τεύχος Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου που περιέχει το 12σέλιδο pictorial της Πάμελα θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 11 Δεκεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή