5 λόγοι για να ξυπνάτε πιο όμορφα το πρωί

5 λόγοι για να ξυπνάτε πιο όμορφα το πρωί

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοιμήθηκες από νωρίς, γιατί ένιωθες αρκετά κουρασμένη, αλλά υποσχέθηκες να ξυπνήσεις νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως, για να ετοιμαστείς για τη δουλειά με την ησυχία σου. Αντί γι’ αυτό όμως, βρέθηκες να χουχουλιάζεις κάτω από το πάπλωμα αρκετή ώρα μετά τον ήχο του ρολογιού, καθώς δεν είχες καμία διάθεση να αφήσεις το κρεβάτι σου, πόσω μάλλον να ετοιμαστείς για να πας στο γραφείο και να κάτσεις με τις ώρες μπροστά από τον υπολογιστή.

Κι αφού πήρες τη μεγάλη απόφαση να σηκωθείς, να φορέσεις ό,τι βρεις μπροστά σου, να πιεις έναν καφέ με το ζόρι, να βγεις από το σπίτι και να μπεις στο τραμ με τα κατσουφιασμένα πρόσωπα, που μοιάζουν με το δικό σου, έφτασες στον προορισμό σου και συνέχισες να έχεις τη χειρότερη διάθεση.

Αυτές τις μέρες που η διάθεσή σου πιάνει πάτο και αρχίζεις να γκρινιάζεις από το πρωί, το πρόσωπό σου δείχνει συνεχώς κατσουφιασμένο και κουρασμένο. Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις να αλλάξεις κάπως την κατάσταση και να βρεις το χαμένο σου κέφι;

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή