Ενέδρα και επίθεση κατά αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ.

Ενέδρα και επίθεση κατά αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση από περίπου 20 κουκουλοφόρους δέχτηκαν χθες το βράδυ στην οδό Πατησίων αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι αντεξουσιαστές, που κατά πληροφορίες συμμετείχαν σε μοτοπορεία αναρχικών, φέρεται να έστησαν ενέδρα και να επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα στους δικυκλιστές της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση. Ο ένας από αυτούς τραυματίστηκε στο πρόσωπο και το χέρι, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία. Κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο με τη βοήθεια των συναδέλφων του.

Σύμφωνα με μια εκδοχή, οι αστυνομικοί βρέθηκαν εκεί στο πλαίσιο έρευνας για τροχαίο ατύχημα, παρότι είναι ασύνηθες οι ένστολοι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να ερευνούν υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ. είχαν λάβει εντολή να παρακολουθούν από απόσταση την μοτοπορεία των αναρχικών. Την ίδια ώρα ομάδα περίπου 10 ατόμων, με κουκούλες και κράνη, που συμμετείχαν πιθανότατα στη μοτοπορεία των αναρχικών, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τρεις ελεγκτές στον σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια. Οι παθόντες μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή