Ο Μάριος Φραγκούλης ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια για καλό σκοπό

Ο Μάριος Φραγκούλης ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια για καλό σκοπό

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG) διοργανώνουν τη Δευτέρα 14 & την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 στις 8.00μ.μ. στο θέατρο Παλλάς, δύο συναυλίες με τίτλο: Μάριος Φραγκούλης – Tales of Christmas.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο International Foundation for Greece για την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ.

Ο Μάριος Φραγκούλης θα ερμηνεύσει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση – όπως αυτά αποτυπώθηκαν στο νέο δίσκο  του “Tales of Christmas”  που κυκλοφορεί διεθνώς.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios υπό τη διεύθυνση του βραβευμένου με 6 Grammy Awards και με δύο υποψηφιότητες για Oscar, συνθέτη και ενορχηστρωτή Jorge Calandrelli, με την London Philharmonia.

Ο Μάριος Φραγκούλης σ’ αυτή τη μοναδική συναυλία συμπράττει με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού. Τον συνοδεύουν η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου και η χορωδία των “Μικρών Μουσικών” του Ωδείου Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή