Νεκρή η αγνοούμενη, ομολόγησε ο σύζυγος στο Βελβεντό Κοζάνης

Νεκρή η αγνοούμενη, ομολόγησε ο σύζυγος στο Βελβεντό Κοζάνης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρή βρέθηκε χθες το απόγευμα η 37χρονη Ανθή Λινάρδου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Βελβεντό Κοζάνης. Βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι, βόρεια του οικισμού, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης που ερευνούσαν την υπόθεση. Κατηγορούμενος για τη δολοφονία της είναι ο 40χρονος σύζυγός της, με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Ανακρινόμενος, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι στραγγάλισε τη σύζυγό του στη διάρκεια διαπληκτισμού τους το βράδυ του Σαββάτου.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στο σπίτι της οικογένειας και, στη συνέχεια, ο 40χρονος μετέφερε και έθαψε το πτώμα σε χωράφι ιδιοκτησίας του. Μάλιστα, φέρεται να όργωσε το σημείο όπου έθαψε το πτώμα, προκειμένου να εξαφανίσει τυχόν ίχνη που θα έστρεφαν εναντίον του τις υποψίες της αστυνομίας. Δεν πέτυχε, όμως, τον στόχο του, καθώς από την πρώτη στιγμή κατέστη ύποπτος, ενώ το γεγονός ότι πέρασε με φρέζα το χωράφι έστρεψε τις έρευνες των Αρχών στο σημείο. Μέχρι αργά χθες το βράδυ ανακρινόταν στα γραφεία της Ασφάλειας, ενώ ενώπιον των αστυνομικών κατέθετε και ο πατέρας του 40χρονου. Τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα είχε δηλώσει σε τοπικά ΜΜΕ ότι η 37χρονη είχε πιθανότατα διαφύγει από την Κοζάνη με κάποιον εραστή της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή