Αποστόλου: Οι αγρότες το 2014 και το ’15 αύξησαν τα εισοδήματά τους

Αποστόλου: Οι αγρότες το 2014 και το ’15 αύξησαν τα εισοδήματά τους

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε διάλογο για το ασφαλιστικό κάλεσε τους αγρότες ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «ο αγροτικός κόσμος το 2014 και το 2015 αύξησε το εισόδημά του κατά 12,5%».

Ο κ. Αποστόλου σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό (ΣΚΑΪ), κάλεσε τους αγρότες να προσέλθουν στον διάλογο με τον πρωθυπουργό έχοντας συγκεκριμένες προτάσεις, ενώ  τους ζήτησε να αναρωτηθούν τι τους περιμένει αν φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προσέθεσε ότι «έχουμε να κάνουμε με μια συμφωνία που δημιουργεί δυσκολίες και αυτές τις δυσκολίες πρέπει να τις υπηρετήσουμε. Είναι όμως διαχειρίσιμες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «όταν λες ότι θέλεις μια Ευρωπαϊκή πορεία δεν μπορείς να λες πάρτε τα πίσω όλα».

Καταλήγοντας είπε ότι το φορολογικό των αγροτών δεν είναι μέσα στην πρώτη αξιολόγηση. «Δεν υπάρχει ούτε νομοσχέδιο φορολογικό ούτε ασφαλιστικό αλλά υπάρχει μια συμφωνία που λεει λύστε το ασφαλιστικό για να πάμε παραπέρα. Ανοιχτά είναι όλα στη διαπραγμάτευση. Και θα τα δούμε» σημείωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή