Σε σωστό δρόμο η Εθνική πόλο, άφησε υποσχέσεις εν όψει Ρίο

Σε σωστό δρόμο η Εθνική πόλο, άφησε υποσχέσεις εν όψει Ρίο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις κορυφαίες ομάδες πόλο του κόσμου συμπεριλαμβάνεται η εθνική των ανδρών και αυτό το απέδειξε και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Μπορεί στον μικρό τελικό να μην κατάφερε να νικήσει την Ουγγαρία, το επόμενο, όμως, μεγάλο αθλητικό ραντεβού των διεθνών θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και εκεί, φέρονται αποφασισμένοι, να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Η Εθνική των ανδρών δεν έχει ανέβει ποτέ στο βάθρο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως η τέταρτη θέση του Βελιγραδίου σε συνδυασμό με το χάλκινο μετάλλιο του παγκοσμίου δείχνουν ότι γίνεται σωστή δουλειά. «Η κατάκτηση της 4ης θέσης αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός στην ιστορία του ελληνικού πόλο. Από δω και πέρα, στόχος μας είναι οι καλές εμφανίσεις στα προσεχή παιχνίδια του World League της παγκόσμιας Λίγκας και μετέπειτα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο» δήλωσε ο Αλέξανδρος Γούνας, ενώ ο Κυριάκος Ποντικέας πρόσθεσε: «Μεγάλος στόχος είναι η διοργάνωση της Βραζιλίας. Εκεί θέλουμε μία επιτυχία αντίστοιχη με αυτή του παγκοσμίου».

H Εθνική ομάδα των γυναικών κληρώθηκε στο προολυμπιακό τουρνουά με τις ΗΠΑ, Ισπανία, Καναδά, Ιαπωνία και Νότια Αφρική. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 21-28 Μαρτίου στην Ολλανδία.

Αύριο και την Πέμπτη θα διεξαχθούν η προημιτελική φάση του κυπέλλου ανδρών και η 9η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή