Αντιπαράθεση για το βίντεο ΣΥΡΙΖΑ με ΜΜΕ

Αντιπαράθεση για το βίντεο ΣΥΡΙΖΑ με ΜΜΕ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης πυροδότησε χθες στη Βουλή η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να προβάλει, στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης για το ένα έτος στην εξουσία, βίντεο μέσω του οποίου επιχειρήθηκε να στοχοποιηθούν Μέσα Ενημέρωσης και συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι.

Για «σταλινισμό και φασισμό» έκανε λόγο ο βουλευτής της Δημοκρατικής  Συμπαράταξης  Ανδρ. Λοβέρδος και πρόσθεσε ότι η δημοκρατία  πρέπει  να  προστατευθεί από κάθε μορφή πολιτικής αλητείας.

«Οφείλετε να σέβεστε την ελευθεροτυπία και τους κανόνες της δημοκρατίας», τόνισε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, καλώντας παράλληλα τον ΣΥΡΙΖΑ να μην καλλιεργεί κλίμα τεχνητής όξυνσης. «Η χώρα είναι σε δύσκολο σημείο και μόνο με συνεννόηση και χαμηλούς τόνους θα προχωρήσουμε», πρόσθεσε.

«Τι ενοχλεί; Είναι καταγεγραμμένη η συμπεριφορά πολιτικών προσώπων και η συμπεριφορά του Τύπου και συγκεκριμένων δημοσιογράφων», σχολίασε εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας. «Γιατί είναι φασίζουσα πρακτική; Δεν γίνεται να είναι κατευθυνόμενη η δημοσιογραφία», κατέληξε.

Υπεραμυνόμενη του συγκεκριμένου σποτ και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη σημείωσε: «Να θυμηθούμε πώς λειτουργούσαν τα συστημικά ΜΜΕ με τη βοήθειά σας;», είπε απευθυνόμενη στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και μίλησε για δημοσιογράφους  «που δεν αξίζουν το όνομά τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή