Με μουσική στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης

Με μουσική στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε Δευτέρα έως και Πέμπτη, από τις 1 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. και για όλο τον Φεβρουάριο, οι επισκέπτες του Μουσείου Ακρόπολης θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τον καφέ τους ή το μεσημεριανό γεύμα τους με τη συνοδεία των μελωδικών ήχων της άρπας της Μαρίας Τυράσκη. Θα ακουστούν γνωστά κομμάτια των Θεοδωράκη, Χατζηδάκη και Ξαρχάκου, μεταξύ άλλων, καθώς και ξένα.      

Συνεχίζονται επίσης οι βραδιές τζαζ την Παρασκευή βράδυ στο εστιατόριο του Μουσείου. Τις βραδιές 5, 12, 19 και 26 Φεβρουαρίου 2016, εκτός από τα εκλεκτά πιάτα βασισμένα σε κλασικές και παραδοσιακές συνταγές, το εστιατόριο φιλοξενεί το νεοσύστατο μουσικό σύνολο που αποτελείται από τρεις γνωστούς μουσικούς της Αθηναϊκής τζαζ σκηνής, την Ελισάβετ Μητσού στην κιθάρα, τον Παντελή Μπενετάτο στο πιάνο και τον Χάρη Πανταζή στο κοντραμπάσο.

Τηλεφωνικές κρατήσεις για την Παρασκευή βράδυ στο εστιατόριο πραγματοποιούνται τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μουσείου στο τηλέφωνο 210 9000915. Για τους επισκέπτες του Μουσείου που δεν επιθυμούν να δειπνήσουν, υπάρχει πάντα η δυνατότητα για ένα ποτό, ένα κρύο πιάτο ή γλυκό κατά προτίμηση σε έναν ιδιαίτερο χώρο του εστιατορίου, χωρίς κράτηση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή