Το Mykonos Blanc τα must του νησιού

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Μύκονος δεν γνωρίζει κρίση», θα μπορούσε να είναι το συμπέρασμα του αμερικανικού ταξιδιωτικού πόρταλ www.islands.com, το οποίο κατατάσσει το διάσημο νησί των Κυκλάδων μεταξύ των 16 κορυφαίων προορισμών της χρονιάς.

Το ρεπορτάζ αναφέρεται σε νέες ή πρόσφατες αφίξεις σε καταλύματα, πολυτελή και πιο οικονομικά, αλλά και στα must μέρη του νησιού για φαγητό και ποτό «για να δείτε και να σας δουν», όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Andrew Sessa, που υπογράφει το θέμα.

Ο ίδιος συνιστά στο κοινό να επισκεφτεί το νησί είτε στα τέλη  Μαΐου και τον Ιούνιο είτε τον Σεπτέμβριο, για την αποφυγή συνωστισμού, ενώ μεταξύ των επιλογών του είναι και το Mykonos Blanc Hotel, που υποδέχτηκε μόλις πέρυσι τους πρώτους επισκέπτες του στη δημοφιλή παραλία του Ορνού.

Αντάξιο του Mykonos Ammos, καθώς τελεί υπό την ίδια ιδιοκτησία, συνδυάζει διακριτική πολυτέλεια, κομψότητα και άνεση σε πλήρη συμφωνία με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των Κυκλάδων. Επίσης, η παραλία του Ορνού είναι ίσως η μοναδική παραλία στο νησί που είναι προστατευμένη από τον άνεμο και θεωρείται ιδανική για μπάνιο μέχρι αργά το απόγευμα.

www.mykonosblanchotel.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή