Τον σκότωσε γιατί νόμισε ότι παρενοχλούσε την αδελφή του

Τον σκότωσε γιατί νόμισε ότι παρενοχλούσε την αδελφή του

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας άνδρας 27 ετών συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, για τον φόνο ενός άνδρα 43 ετών τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα έφυγε από το μπαρ στο οποίο διασκέδαζε με την παρέα του και στην διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Σταδίου, σταμάτησε διερχόμενο ταξί. Πριν από την επιβίβασή του σε αυτό συνεπλάκη στο πεζοδρόμιο με τον δράστη και στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και αποχώρησε. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής το θύμα έχασε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ελπίς», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του οφείλεται σε βαριές κακώσεις στην τραχηλική χώρα και το ημιθωράκιο, που προκλήθηκαν από αιχμηρό όργανο.

Απολογούμενος ο δράστης παραδέχθηκε το επεισόδιο και ισχυρίστηκε ότι ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, μετά από διασκέδαση σε μπαρ, θεώρησε ότι το θύμα παρενοχλούσε την αδελφή του και του επιτέθηκε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή