Αυλαία για την ευρωπαϊκή εβδομάδα startup

Αυλαία για την ευρωπαϊκή εβδομάδα startup

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα νεοφυών επιχειρήσεων/startup άνοιξε την αυλαία της με εκδηλώσεις σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη και Χανιά. Η αρχή στην Αθήνα έγινε χθες με το «Startup your Experience» στο «Athens Center for Entrepreneurship», με τη συμμετοχή πολλών ιδρυτών νεοφυών εταιρειών. Αύριο στο «Europe Direct» του Δήμου Αθηναίων (Σόλωνος & Μασσαλίας), στις 6.00 μ.μ., οργανώνεται εκδήλωση με θέμα τη χρηματοδότηση των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Ο δρ Ηρακλής Αγιοβλασίτης, σύμβουλος Διαχείρισης Καινοτομίας του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, θα μιλήσει για όλες τις κρατικές και ευρωπαϊκές μορφές χρηματοδότησης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με εκπροσώπους από διάφορα funds.

Ο Απόστολος Αποστολάκης (Partner @ Venture Friends), o Σωκράτης Πλούσσας (ιδρυτής της Mellon Advisory και CEO της Parnasse), ο Αλέξανδρος Ρούστας (General Manager @ IQbility), ο Σπύρος Τραχάνης (Odyssey Venture Partners) και ο Ιων Τσάκωνας (CEO @ PJ Tech Catalyst Fund) θα μοιραστούν με το κοινό όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το τι ενδιαφέρει τους επενδυτές. Συντονιστής θα είναι ο Δημήτρης Τσίγκος (Head of Entrepreneurship @ StartTech Ventures). Την Παρασκευή στον «Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS», στις 6.30 μ.μ., και με συντονίστρια την κ. Λέττα Καλαμαρά της «Ναυτεμπορικής», θα πραγματοποιηθούν δύο εργαστήρια για να προετοιμάσουν όσους ενδιαφέρονται να ιδρύσουν τη δική τους startup και να βοηθήσουν όσους το έχουν ήδη κάνει στα επόμενα βήματα. Εισηγητές θα είναι οι κ. Σπύρος Κτενάς (QKT SA) και Philip Iosifidis (IOTA Singapore Fund), ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία από την κ. Φεναρέτη Λαμπαθάκη του Future Entreprise. Πληροφορίες [email protected].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή