Τόπων Γεύσεις: Οι Κυκλάδες «συναντιούνται» στην Ερμούπολη

Τόπων Γεύσεις: Οι Κυκλάδες «συναντιούνται» στην Ερμούπολη

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Τόπων Γεύσεις», το παντοπωλείο του Νίκου Ρούσσου και της Κατερίνας Νομικού, άνοιξε την άνοιξη του 2014 δίπλα στα μανάβικα, στην καρδιά του λιμανιού της Σύρου. Με ράμπα στην είσοδο και με φαρδείς διαδρόμους για να κινούνται άνετα τόσο οι μαμάδες με τα καρότσια των μωρών όσο και οι έχοντες κινητικές δυσκολίες.

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίσαμε αρκετές, ενδιαφέρουσες λιχουδιές από τη Σύρο, τις Κυκλάδες και γενικά τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά, όπως τα δοκιμασμένα νιώτικα τυριά, τα ανδριώτικα από την Σταυρούλα Λούβαρη, τα αξιώτικα του Κουφόπουλου και της Γαλακτοκομικής Λέσβου. Και ακόμη, τα προϊόντα των δύο τυροκομείων του νησιού, της Τυροσύρας και του Ζωζεφίνου, συριανές μαρμελάδες, ντόπιο θυμαρίσιο μέλι, εκλεκτή φάβα Σαντορίνης Λογοθέτη, αρωματικά βότανα Νάξου της Organic Islands, τηνιακά ζυμαρικά από το Ντουλάπι της Γιαγιάς και τα επίσης τηνιακά αλλαντικά του Ιωάννη Κρητικού, κρασιά από τον μυκονιάτικο Κήπο Ξυδάκη και από το Οινοποιείο Σύρου.

Τόπων Γεύσεις: Οι Κυκλάδες «συναντιούνται» στην Ερμούπολη-1

Από την υπόλοιπη Ελλάδα φέρνουν ζυμαρικά της Αδαμαντίνας, ελιές Σακελλαρόπουλου, καφέ Δρακούλη, φασόλια από το αγρόκτημα Πρεσπών, μπίρες Septem και πολλά άλλα, όλα τους δοκιμασμένα. 

Τόπων Γεύσεις,

Εθν. Αντιστάσεως 18, Ερμούπολη, Σύρος,

Τηλ. 22810-80.100

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή