Δριμεία επίθεση Ποταμιού κατά Κατρούγκαλου

Δριμεία επίθεση Ποταμιού κατά Κατρούγκαλου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή κριτική κατά του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου, ασκεί με ανακοίνωσή του το Ποτάμι, κάνοντας λόγο για κυνισμό για τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση στο ασφαλιστικό.

«”Ο κόσμος τα ήξερε και μας ξαναψήφισε” δηλώνει με κυνισμό ο κ. Κατρούγκαλος για τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνησή του. Με άλλα λόγια λέει “ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείo”», αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

«Πάνε τα παράλληλα προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ, πάνε οι υποσχέσεις για επαναδιαπραγμάτευση. Ο ίδιος παραδέχεται ότι “η στρατηγική δεν απέδωσε”, μόνο που το βάρος της αποτυχίας δεν το πληρώνει ο ίδιος και το κόμμα του αλλά η κοινωνία».

«Όλοι αυτοί που βγαίνουν στους δρόμους. Το νέο καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αντί να περικόψει κρατικές σπατάλες, εξοντώνει εκείνους που κινούν την πραγματική οικονομία. Ξεζουμίζει τους ανθρώπους της παραγωγής για να μην πειράξει τους πελάτες του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή