8 trends που οι γυναίκες αγαπούν, αλλά φοβούνται να δοκιμάσουν

8 trends που οι γυναίκες αγαπούν, αλλά φοβούνται να δοκιμάσουν

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να ξεφυλλίζετε αρκετά περιοδικά μόδας, να παρακολουθείτε τις τάσεις της κάθε σεζόν σε sites και blogs, αλλά η αλήθεια είναι πως ακόμη κι αν σας αρέσουν πολλές από αυτές, δεν τις δοκιμάζετε εύκολα, γιατί φοβάστε. Για την ακρίβεια, μπορεί να φοβάστε να υιοθετήσετε αρκετές από τις τάσεις που παρουσιάζονται, γιατί ίσως είναι πολύ extreme για το στιλ και το ντύσιμό σας.

Μία δοκιμή θα σας πείσει, γι’ αυτό δώστε μία ευκαιρία στα trends που ακολουθούν. Να θυμάστε πως αν τα χρησιμοποιείτε στις σωστές δόσεις και τα συνδυάζετε με τα σωστά κομμάτια, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

1. Suede

Μπορεί στην αρχή να είχατε την αίσθηση ότι ανήκουν σε άλλη εποχή, αλλά μπορείτε να ανακαλύψετε κομμάτια που ταιριάζουν στο στιλ σας. Δοκιμάστε για αρχή ένα ζευγάρι suede ankle boots.

2. Δερμάτινα παντελόνια

Τα δερμάτινα παντελονια έχουν επανέλθει δυναμικά και μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο chic σύνολα, αν τα συνδυάσετε με λευκό πουκάμισο και τα αγαπημένα σας ankle boots. Το μυστικό είναι να κρατήσετε το υπόλοιπο σύνολό σας πιο ουδέτερο, καθώς ένα δερμάτινο παντελόνι είναι σίγουρα, ένα από τα statement κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

3. Ολόσωμες φόρμες

Αν βρείτε την ιδανική γραμμή, που κολακεύει τη σιλουέτα σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

4. Μανίκια-καμπάνα

Ανήκει στα hot trends της νέας χρονιάς και μπορείτε να τους δώσετε μία ευκαιρία. Συνδυάστε ένα πουκάμισο με μανίκια-καμπάνα με ένα μακρύ γιλέκο που θα δέσετε με ζώνη στη μέση.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή