8 παλτό που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της

8 παλτό που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά καιρούς αγοράζετε διάφορα πανωφόρια που είναι άνετα, στιλάτα, λατρεύετε το σχέδιο ή το χρώμα τους, αλλά καμιά φορά πιάνετε  τον εαυτό σας να μη βρίσκει το κατάλληλο για κάποια εμφάνισή σας. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν 8 παλτό, που καλό είναι να έχει κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της, γι’ αυτό αν σας λείπουν κάποια από αυτά, σκεφτείτε την επόμενη στιλιστική επένδυση σας.

 

1. Καμπαρντίνα

Καμία γκαρνταρόμπα δεν είναι πλήρης, αν δεν περιλαμβάνει μία κομψή καμπαρντίνα. Επενδύστε σε ένα κομμάτι που θα συνδυάζει ποιότητα και προσιτή τιμή. Μην ξεχνάτε πως οι καμπαρντίνες είναι ιδανικές για τις μεταβατικές εποχές του χρόνου και αν επιλέξετε nude ή μαύρη, θα τη συνδυάζετε εύκολα με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σας. Αν έχετε ένα πιο μοντέρνο στιλ, μπορείτε να αγοράσετε μία χρωματιστή καμπαρντίνα.

2. Parka

Είναι άνετο, ζεστό, στιλάτο και μπορείτε να το συνδυάσετε τόσο με παντελόνια, όσο και με τα φορέματα και τις φούστες σας. Διαλέξτε ένα χακί ή λαδί parka και δημιουργήστε τις πιο μοντέρνες casual εμφανίσεις.

3. Κάπα

Μπορείτε να την προτιμήσετε τις μέρες που αποφασίζετε να φορέσετε τα πουλόβερ με τα φαρδιά μανίκια. Αποτελεί ένα από τα statement πανωφόρια κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπορείτε να επιλέξετε μία πιο κλασική κόκκινη κάπα με κουκούλα ή να προτιμήσετε ένα κομμάτι με ιδιαίτερα prints.

4. Καμηλό παλτό

Ανήκει στα πιο κομψά κομμάτια κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, ενώ έχει ρόλο passepartout στις περισσότερες εμφανίσεις σας. Αν προτιμάτε τα chic ή σοφιστικέ looks για πρωί και βράδυ, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα τέτοιο κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή