Παραίτηση Τόσκα ζητά η Φώφη Γεννηματά μετά την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Παραίτηση Τόσκα ζητά η Φώφη Γεννηματά μετά την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ζητά η Φώφη Γεννηματά έπειτα από την νέα, δολοφονική επίθεση εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του βουλευτή του κόμματος Γιώργου Αρβανιτίδη. Λίγο πριν τις εννέα απόψε, και μετά από μια πρώτη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε μολότοφ πάνω στον κ. Αρβανιτίδη η οποία τον χτύπησε στην πλάτη αλλά δεν ανεφλέγη.

Με αφορμή την δολοφονική επίθεση η κ. Γεννηματά επισήμανε ότι «παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία.

O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί. Εάν δεν τον πράξει και ο Πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει». Από την Χαρ. Τρικούπη έχουν ήδη επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές και για ηλεκτρονικό μήνυμα που έχει φθάσει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του κόμματος με απειλές για νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Σημειώνεται ότι το θέμα της ασφάλειας των γραφείων του κόμματος έχει τεθεί επανειλημμένως από την Χαρ. Τρικούπη, κάτι το οποίο έγινε και κατά την τελευταία συνάντηση της κ. Γεννηματά με τον πρωθυπουργό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή