Σκληρή γλώσσα από ΚΚΕ κατά Βασίλη Λεβέντη

Σκληρή γλώσσα από ΚΚΕ κατά Βασίλη Λεβέντη

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βεντέτα και με την Ενωση Κεντρώων φαίνεται να ανοίγει το ΚΚΕ, καθώς για πρώτη φορά χθες ο Περισσός έκρινε σκόπιμο να απαντήσει με σκληρό τρόπο στις διαρκείς αιχμές που αφήνει ο κ. Βασ. Λεβέντης για το Κομμουνιστικό Κόμμα. Ετσι, ακριβώς μετά τον πρόεδρο της Εν. Κεντρώων που ειρωνεύτηκε το ΚΚΕ καταλογίζοντάς του ότι «ζει στην εποχή του Στάλιν καθώς ούτε καν οι κόκκινοι αγρότες δεν επιθυμούν την κοινωνικοποίηση της περιουσίας τους», ο κ. Νίκος Καραθανάσης πήρε τον λόγο και έσπευσε να αποδομήσει προσωπικά τον κ. Λεβέντη.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ κατήγγειλε ότι ο κ. Λεβέντης «περνούσε από τα μπλόκα των αγροτών ως λαγός της κυβέρνησης και τους συνέστηνε να μην κλείνουν τους δρόμους» και αποκαλώντας τον ως «τη νέα χρήσιμη φωνή του συστήματος», κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ «να τον αξιοποιήσει τώρα που οι μάσκες έπεσαν», προσθέτοντας ότι το ΚΚΕ δεν είχε καμία αυταπάτη παρακολουθώντας εδώ και χρόνια τη διαδρομή του.

Η απρόσμενη αυτή κόντρα προφανώς δεν είναι άσχετη με το γεγονός ότι το ΚΚΕ βλέπει πλέον τον κ. Λεβέντη να υιοθετεί συχνά αντισυστημικές θέσεις, προσβλέποντας σε ψηφοφόρους του. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που το ΚΚΕ δεν αφήνει τον τελευταίο καιρό καμία αναπάντητη αιχμή όταν προέρχεται από τη Χ.Α.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Κουτσούμπας, αξιοποιώντας χθες την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ για τους αγρότες, θέλησε να κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη προχθεσινή απεργία. «Μία ήταν η ομόφωνη κραυγή του λαού μας απ’ άκρη σ’ άκρη: Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα εδώ και τώρα», είπε και κάλεσε τους πολίτες «σε μια λαϊκή συμμαχία για την ανατροπή στον σημερινό συσχετισμό ανάμεσα στους εκμεταλλευτές και τους εκμεταλλευόμενους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή