Ν. Τόσκας: Ψέμα ότι δεν φυλάσσεται το ΠΑΣΟΚ

Ν. Τόσκας: Ψέμα ότι δεν φυλάσσεται το ΠΑΣΟΚ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μετά τη νέα χθεσινοβραδινή επίθεση κατά των γραφείων του κόμματος, έδωσε το Σάββατο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Ο κ. Τόσκας, του οποίου την παραίτηση ζήτησε η κα Γεννηματά, απάντησε ότι για τη φρούρηση των εξωτερικών του κτιρίου στη Χαριλάου Τρικούπη διατίθενται καθημερινά πέντε ένστολοι αστυνομικοί και άλλοι 17 είναι στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ και είναι στη δικαιοδοσία του να τους κατανείμει.

Παράλληλα υπάρχουν αστυνομικές περιπολίες στην περιοχή, οι οποίες «χθες κατά τη διάρκεια του περιστατικού σε βάρος των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, προστάτευσαν τον βουλευτή Γ.Αρβανιτίδη και τον οδήγησαν σε ασφαλή χώρο», ενώ κατά περίπτωση διατίθεται μία διμοιρία των ΜΑΤ.

«Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η κα Φώφη Γεννηματά γνωρίζοντας τα παραπάνω, προφανώς ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι τα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μένουν χωρίς αστυνομική προστασία ή όπως ισχυρίστηκε στον Πρωθυπουργό, ότι διαθέτουμε έναν (1) μόνο αστυνομικό.

»Θα ήταν προτιμότερο, αντί να επιχειρεί να παρουσιάσει μία ψευδή πραγματικότητα και να ομιλεί περί ανικανότητας και επικινδυνότητας, να διαφυλάξει την αξιοπιστία της.

»Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, από την πλευρά του, θα λάβει όλα τα επιπλέον απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά παρόμοια φαινόμενα επιθέσεων, που όλοι μας καταδικάζουμε» καταλήγει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή