Απευθείας πτήσεις από την Κοπεγχάγη στα Χανιά

Απευθείας πτήσεις από την Κοπεγχάγη στα Χανιά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ποδαρικό» στο αεροδρόμιο Χανίων μεταφέροντας με απευθείας πτήση από την Κοπεγχάγη 89 επισκέπτες έκανε το βράδυ του Σαββάτου αεροσκάφος της εταιρείας «Norwegian» η οποία συμπεριέλαβε τα Χανιά ως έναν από τους φετινούς της προορισμούς. Όπως μάλιστα ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη εταιρεία χαμηλού κόστους, προγραμματίζει 3 και 4 πτήσεις την εβδομάδα, από Κοπεγχάγη για τα Χανιά και αντίστροφα.

Μέχρι τις 23 Απριλίου θα πραγματοποιείται μια πτήση την εβδομάδα, Κοπεγχάγη – Χανιά, Χανιά – Κοπεγχάγη, κάθε Σάββατο.

Από 24 Απριλίου έως 11 Ιουνίου: 3 πτήσεις την εβδομάδα, Κοπεγχάγη – Χανιά, Χανιά – Κοπεγχάγη, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Από 12 Ιουνίου έως 7 Αυγούστου: 4 πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή.

Από 8 Αυγούστου έως 29 Οκτωβρίου: 3 πτήσεις την εβδομάδα, Κοπεγχάγη – Χανιά, Χανιά – Κοπεγχάγη, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Η πρώτη πτήση της εταιρείας στο αεροδρόμιο Χανίων έγινε δεκτή με κρητικά παραδοσιακά συγκροτήματα και κρητικό κέρασμα, ενώ σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου της πόλης Χρήστο Μυλωνάκη «η πρόωρη άφιξη αεροσκάφους στα Χανιά αποτελεί και το πρώτο βήμα των προσπαθειών που καταβάλουν οι τοπικοί φορείς για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή