Χορεύοντας στο βυθό

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μοναδικά στιγμιότυπα από την υποθαλάσσια παράσταση χορού «Drops of Breath» θα παρακολουθήσουν όσοι επισκεφτούν τον εκθεσιακό χώρο «Art and Environment» του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» (επίπεδο Αναχωρήσεων).

Πρόκειται για φωτογραφικά ενσταντανέ και βίντεο από τις πρόβες και τις παραστάσεις που δόθηκαν στο βυθό του Σουνίου τον περασμένο Σεπτέμβριο, μπροστά στο κοινό που φορούσε μάσκα και βατραχοπέδιλα.

Η παράσταση, σε χορογραφία Αποστολίας Παπαδαμάκη και Sophie Bulbulyan, είχε δημιουργήσει αίσθηση όχι μόνο γιατί παρουσιάστηκε σε βάθος 5 μ., αλλά και γιατί συμμετείχαν παιδιά και χορευτές ΑμεΑ, που είδαν το σώμα τους να απελευθερώνεται λόγω της απουσίας βαρύτητας.

Για τους χρήστες smartphones διατίθεται ειδική εφαρμογή, μέσα από την οποία οι επισκέπτες θα γνωρίσουν καλύτερα το υποβρύχιο μουσικοχορευτικό δρώμενο. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Απριλίου.

Είναι επισκέψιμη όλο το 24ωρο. Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Αναστάσης Αγάθος, Luc Lakeman, Carolin Negrin, Παναγής Χρυσοβέργης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή