Παραπομπή του Νίκου Μίχου για τη δήλωση «πόθεν έσχες»

Παραπομπή του Νίκου Μίχου για τη δήλωση «πόθεν έσχες»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Δικαιοσύνη για αδιαφορία να πειθαρχήσει στον περί δηλώσεων «πόθεν έσχες» νόμο, παραπέμπεται από την αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, όχι μόνο άργησε να υποβάλει δήλωση περιουσιακής κατάστασης, αλλά και όταν το έπραξε, το έκανε πλημμελώς, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις να μεριμνήσει για την κάλυψη των κενών που υπάρχουν.

Η δήλωση αφορούσε το 2012. Για την υπόθεση του Αλ. Μητρόπουλου αποφασίστηκε να ζητηθούν στοιχεία για την κίνηση λογαριασμού του σε αγγλική τράπεζα, από το συγκεκριμένο τραπεζικό ίδρυμα, καθώς ο ίδιος εμφανίζεται να μην έχει ανταποκριθεί σε σχετικό αίτημα της Επιτροπής.

Τέλος, η εν λόγω Επιτροπή, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, φέρεται να ζητεί από εκδότη μέσω επιστολής, στοιχεία σχετικά με σειρά δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης για την περίοδο από το 2001 έως το 2008, τις οποίες φέρεται να μην έχει υποβάλει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή