Ρωσικά εμπόδια για τα κορίτσια στους «8» της Ευρωλίγκας πόλο

Ρωσικά εμπόδια για τα κορίτσια στους «8» της Ευρωλίγκας πόλο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελληνορωσικές… ναυμαχίες θα διεξαχθούν στους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας πόλο των γυναικών. Η κλήρωση έφερε αντιμέτωπες τις ελληνικές ομάδες με ρωσικές και εάν καταφέρουν να τις υποτάξουν, τότε, στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, η χώρα μας θα έχει δύο εκπροσώπους.

Στους αγώνες του Γ΄ προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκας, που διεξήχθησαν στο Πόρτο της Πορτογαλίας, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Βουλιαγμένη κατάφεραν να «σφραγίσουν» τα εισιτήρια για τους «8» της διοργάνωσης. Η κλήρωση έφερε αντιμέτωπες τις «ερυθρόλευκες» με την Ουραλότσκα Ζλάτουστ, ενώ τα κορίτσια από τον Λαιμό θα παίξουν με την Κίνεφ Κίρισι. Η ρωσική ομάδα είναι αυτή που απέκλεισε πέρυσι τη Βουλιαγμένη. Στα δύο άλλα παιχνίδια των προημιτελικών θα πραγματοποιηθούν ισπανοουγγρικές μονομαχίες. Η Σαμπαντέλ (Ισπανία) θα παίξει με τη Ζέντες (Ουγγαρία) και η Ματαρό (Ισπανία) με την Ουίπεστ (Ουγγαρία). Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 17 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 27. Οι ομάδες που θα προκριθούν θα αγωνιστούν στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας (22-23/4).

• Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στους άνδρες. Στην 11η αγωνιστική νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ με 15-2 και πέτυχε την 11η νίκη του. Στα άλλα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός απέσπασε ισοπαλία από τον γηπεδούχο Εθνικό (7-7), ο Υδραϊκός επικράτησε του Ν.Ο. Καλαμακίου με 19-9 και η Χίος της Ηλιούπολης με 10-5. Ο Α.Ο. Π. Φαλήρου αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Γλυφάδα (4-4). Το παιχνίδι της Βουλιαγμένης με τη Ν.Ε. Πατρών αναβλήθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή