Κλείνουν τα Τέμπη επ’ αόριστον οι αγρότες

Κλείνουν τα Τέμπη επ’ αόριστον οι αγρότες

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επ αόριστον κλείνει από την Τρίτη, στις 12:00, η κοιλάδα των Τεμπών μετά την απόφαση που έλαβαν οι αγρότες του μπλόκου, εντείνοντας ακόμη περισσότερο τις κινητοποιήσεις τους, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τους.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία αγροτών του μπλόκου των Τεμπών οδεύει προς τον Προμαχώνα όπου στη μία το μεσημέρι της Τρίτης υπάρχει προγραμματισμένη πανελλαδική συνάντηση μπλόκων.

Εκεί, σκοπεύουν να παρουσιάσουν προς του εκπροσώπους των μπλόκων που θα συμμετάσχουν και το κείμενο με τις προτάσεις τους, τόσο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό όσο και για το κόστος παραγωγής, που έδωσαν τη Δευτέρα στην δημοσιότητα και αποτελούν προϊόν συνεργασίας και με το μπλόκο των Μικροθηβών.

Στόχος είναι οι προτάσεις αυτές να τύχουν της έγκρισης και λοιπών μπλόκων που θα τις υπογράψουν.

Την Τετάρτη το κείμενο θα σταλεί προς τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, ο οποίος είναι και ο βασικός αποδέκτης αλλά και προς τον πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα και οι αγρότες αναμένουν από τους αποδέκτες να μελετήσουν τις προτάσεις τους και να λάβουν συγκεκριμένες απαντήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή