Πρόσωπα: Μπιγιονσέ έκλεψε τις εντυπώσεις

Πρόσωπα: Μπιγιονσέ έκλεψε τις εντυπώσεις

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το Super Bowl να αποτελεί ένα γιγαντιαίο θέαμα παντός είδους, ωστόσο στη χθεσινή εκδοχή του, τις εντυπώσεις έκλεψε αναμφισβήτητα η παράσταση της Μπιγιονσέ (φωτ.) στο ημίχρονο του αγώνα. Η ποπ ντίβα έδωσε ένα πολύ δυναμικό σόου, το οποίο μάλιστα εμπλουτίστηκε με έντονα πολιτικό περιεχόμενο, με την ίδια και τους χορευτές του μπαλέτου της να υψώνουν τη γροθιά σε στυλ «Μαύρων Πανθήρων». Με τον τρόπο αυτό θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τα συνεχιζόμενα κρούσματα αστυνομικής βίας αλλά και των γενικότερων διακρίσεων (βλ. υπόθεση Οσκαρ) εις βάρος Αφροαμερικανών.

(…) «Το καινούργιο «Top Gear» θα είναι ακριβώς το αντίθετο του Τζέρεμι Κλάρκσον». Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του ο Ματ Λεμπλάνκ, ο οποίος θα συμπαρουσιάζει τη νέα εκδοχή του δημοφιλούς σόου αυτοκινήτων του BBC. Μετά την εκδίωξη του Κλάρκσον, το βρετανικό δίκτυο θέλει εμφανώς να στρέψει τον προσανατολισμό της σειράς σε διαφορετική κατεύθυνση, κάτι στο οποίο ελπίζει να βοηθήσει –με το χιούμορ και τη γενικότερη παρουσία του– και ο σταρ από τα θρυλικά «Φιλαράκια».

(…) Νικημένη από την επάρατη νόσο, με την οποία πάλευε για χρόνια, έφυγε στα 77 της η συγγραφέας Μάργκαρετ Φόρστερ (φωτ.), όπως ανακοίνωσε ο σύζυγός της, συγγραφέας και δημοσιογράφος, Χάντερ Ντέιβις. Η Φόρστερ έγινε ευρύτερα γνωστή από το βιβλίο της «Georgy Girl» το 1965, το οποίο έγινε τραγούδι και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με πρωταγωνίστριες τη Σάρλοτ Ράμπλινγκ και τη Λιν Ρεντγκρέιβ. Η συγγραφέας είχε υποστεί μαστεκτομή στα 30 της χρόνια, αλλά υπέφερε από καρκίνο στη σπονδυλική στήλη. Eγραψε περισσότερα από 25 μυθιστορήματα και βιογραφίες.

(…) Η κεντρική σκηνή του μουσικού φεστιβάλ «Download 2016» θα πάρει το όνομα του Λέμι Κίλμιστερ (φωτ.), στη μνήμη του πρόσφατα αδικοχαμένου ροκ σταρ του συγκροτήματος Motörhead. Στο lineup του φεστιβάλ, που διοργανώνεται στο Λάιτσεστερ της Αγγλίας, θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων ο Τζόνι Ντεπ, ο Αλις Κούπερ και ο Τζο Πέρι, για να αποδώσουν μουσικό φόρο τιμής παρέα με τους Rammstein, Black Sabbath και Iron Maiden.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή