Αριστοκρατική διαμονή στην πρωτεύουσα του κρασιού

Αριστοκρατική διαμονή στην πρωτεύουσα του κρασιού

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποτελεί σήμα κατατεθέν του ιστορικού κέντρου του Μπορντό, μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, από τα τέλη του 18ου αιώνα, οπότε και κατασκευάστηκε.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισής του, το ξενοδοχείο Le Grand Hotel έγινε μέλος της αλυσίδας InterContinental με μια σειρά από εντυπωσιακές προσθήκες και βελτιώσεις.

Εσωτερική πισίνα, νέες αίθουσες συνεδριάσεων, spa εκτεινόμενο σε 3 ορόφους και το εστιατόριο διά χειρός Gordon Ramsay «Le Pressoir d’ Argent», που βραβεύτηκε μόλις λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη λειτουργίας του με αστέρι Michelin, είναι κάποιες από αυτές.

Τα 86 δωμάτια και οι 44 σουίτες του, εμπνευσμένα από τον 18ο αιώνα, αποπνέουν αριστοκρατικότητα και φινέτσα 5 αστέρων, ενώ για όσους επιθυμούν βασιλικές ανέσεις η σουίτα των 140 τ.μ. κρύβει μια εντυπωσιακή ταράτσα με ιδιωτικό τζακούζι και θέα στην πόλη.

www.ghbordeaux.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή