Ν.Δ.: Μετακομίζει στην Πειραιώς 62

Ν.Δ.: Μετακομίζει στην Πειραιώς 62

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τρίτη κατά σειρά έδρα της Νέας Δημοκρατίας, από τη Ρηγίλλης στη Συγγρού και προσεχώς στην Πειραιώς 62, ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, ως το πρώτο βήμα για την οικονομική εξυγίανση του βαριά χρεωμένου κόμματος. Το νέο κτίριο, το οποίο θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις «γαλάζιες» υπηρεσίες αμέσως μετά το Πάσχα, θα έχει μηνιαίο μίσθωμα 9.800 ευρώ, σχεδόν το ένα δέκατο του ενοικίου που σήμερα η Ν.Δ. οφείλει (σ.σ. αλλά δεν καταβάλλει, με αποτέλεσμα τα χρέη να αγγίζουν τα 5 εκατ.) για κάθε μήνα στη Συγγρού.

Η υπογραφή της σχετικής συμφωνίας, που φέρνει τη Ν.Δ. στην περιοχή του Μοσχάτου, ανακοινώθηκε μέσω αναρτήσεων του κ. Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας. Εχω εντολή για οικονομική εξυγίανση στη Ν.Δ., με διαφάνεια και σεβασμό στον φορολογούμενο. Η Ν.Δ. μετακομίζει και από 95.000 ευρώ ενοίκιο που πλήρωνε μέχρι σήμερα, θα πληρώνει 9.800 ευρώ».

Η ανακοίνωση της μεταφοράς της έδρας αποτελεί την αρχή. Αύριο Πέμπτη, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει την επίσημη έναρξη των προσυνεδριακών διαδικασιών, τις οποίες «τρέχουν» οι κ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης και Λευτ. Αυγενάκης, με κατάληξη το συνέδριο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Απριλίου, Ενδιάμεσο σταθμό, όπως και στο παρελθόν, θα αποτελέσει η εκλογή του νέου προέδρου και των εκπροσώπων της ΟΝΝΕΔ για το συνέδριο. Το επόμενο δεκαήμερο, ο κ. Μητσοτάκης, με το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών ανά χείρας, θα παρουσιάσει και την πλήρη εικόνα για την ταμειακή κατάσταση του κόμματος, αλλά και το σχέδιο για την οργανωτική και οικονομική του ανασυγκρότηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή