Σε ρυθμούς ΤΣΣΚΑ, Εφές και αλλαγών οι «αιώνιοι»

Σε ρυθμούς ΤΣΣΚΑ, Εφές και αλλαγών οι «αιώνιοι»

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξιδεύει σήμερα στη Μόσχα για τον δύσκολο αγώνα (απόντες οι Αθηναίου, Αγραβάνης) με την ΤΣΣΚΑ, αύριο, στην 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ενώ o Παναθηναϊκός προετοιμάζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου θα υποδεχτεί, την ίδια μέρα, την Εφές Αναντόλου, αναμένοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του. Αμφότεροι οι «αιώνιοι» αντίπαλοι συνεχίζουν τη μεταγραφική ενίσχυσή τους (δικαίωμα δήλωσης μέχρι τις 24 του μηνός), μελετώντας περιπτώσεις ξένων παικτών για τις θέσεις των ψηλών, και παράλληλα θέλουν να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο του Τοπ16 με θετικό πρόσημο στη βαθμολογία για να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, απέναντι σε δυνατό αντίπαλο», υποστήριξε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για την πνευματική αντιμετώπιση της Εφές, ενώ στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επεσήμανε ότι χρειάζεται, τουλάχιστον, ένα «κλικ» καλύτερης απόδοσης για κάθε φιλοξενούμενη ομάδα της ΤΣΣΚΑ, ώστε να φύγει νικήτρια από τη Μόσχα.

Τα παιχνίδια Χίμκι – Ρεάλ και Λαμποράλ – Μπάμπεργκ θα διεξαχθούν σήμερα στον όμιλο που συμμετέχει ο Ολυμπιακός, ενώ Φενέρ – Μάλαγα και Ερυθρός Αστέρας – Τσεντεβίτα θα παίξουν για τον όμιλο του Παναθηναϊκού.

• O Αρης αποχαιρέτησε με νίκη γοήτρου, κόντρα στην Αρμάνι (8368), τη φάση των «32» του Γιούροκαπ, καθώς η Αλμπα είχε επικρατήσει της Νεπτούνας, προχθές, και είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16», μαζί με τους Ιταλούς. Η εκτός έδρας ήττα του Αρη από τη Νεπτούνας στοίχισε εντέλει και τον αποκλεισμό του.

• Από τη συνέχεια του Γιούροκαπ αποκλείστηκε και ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε από τη Λιμόζ στη Γαλλία με 79-61. Ο «Δικέφαλος» ακόμη και αν κέρδιζε θα έμενε εκτός των «16» της διοργάνωσης, αφού την ίδια ώρα η Βαλένθια επικρατούσε της Ολντενμπουργκ στην Ισπανία (77-62). Τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση πέρασαν στα χέρια των Ολντενμπουργκ και Λιμόζ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή