Fashion tips: Δημιουργήστε 6 στιλάτα σύνολα

Fashion tips: Δημιουργήστε 6 στιλάτα σύνολα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον τελευταίο καιρό έχεις παρατηρήσει ότι φοράτε σχεδόν κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, ενώ η ντουλάπα σας είναι γεμάτη με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να δημιουργήσετε τα πιο στιλάτα και cozy outfits.

Μήπως πρέπει να αρχίσετε να δοκιμάζετε  και όσα έχετε καιρό να φορέσετε; Ανακαλύψτε τις καλύτερες ιδέες για 6 καθημερινά σύνολα:

1. Το πρωινό chic look για το γραφείο

Μπορείς να συνδυάσετε το αγαπημένο τζιν σας με ένα μοντέρνο πανωφόρι, ένα ζεστό πουλόβερ και μερικά ιδιαίτερα αξεσουάρ, που θα αναδείξουν το σύνολό σας.

2. Το μοντέρνο outfit για τις βόλτες σας

Φορέστε το μαύρο πουλόβερ σας μέσα από το αγαπημένο σας κοντομάνικο φόρεμα και ολοκλήρωσε το look σας με ένα ζευγάρι sneakers.

3. Κομψό look για όλες τις ώρες

Ένα κασμιρένιο πουλόβερ και ένα υφασμάτινο παντελόνι σε ουδέτερη απόχρωση συνδυάζονται με ένα μονόχρωμο ή printed πανωφόρι και με ένα ζευγάρι μποτάκια και δημιουργούν το τέλειο outfit.

4. Το σύνολο με το χρωματιστό πουλόβερ

Είναι η εποχή που λατρεύετε να φοράτε  τα πουλόβερ σας. Μια καλή ιδέα είναι να επιλέξετε ένα κομμάτι σε έντονο κίτρινο ή άλλο φωτεινό χρώμα. Συνδυάστε το με ένα μαύρο τζιν σε στενή γραμμή και δετά φλατ μποτάκια ή μπαλαρίνες.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή