Με απουσίες το πανελλήνιο κλειστού στίβου

Με απουσίες το πανελλήνιο κλειστού στίβου

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δυνατές παρουσίες και ηχηρές απουσίες θα διεξαχθούν αύριο και την Κυριακή τα πανελλήνια πρωταθλήματα κλειστού στίβου, στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας». Στις συμμετοχές ξεχωρίζουν οι Κώστας Φιλιππίδης, Κώστας Δουβαλίδης, Λούης Τσάτουμας, Ελενα Φιλάνδρα και Βούλα Παπαχρήστου, ενώ δεν θα πάρουν μέρος οι πρωταθλήτριες του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη.

«Για εμένα το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι η ευκαιρία να κάνω έναν αγώνα μπροστά στο ελληνικό κοινό. Καλούμε τον κόσμο να είναι εκεί και να μας χειροκροτήσει» δήλωσε ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος, όπως είπε, προπονείται με το μυαλό στις μεγάλες διοργανώσεις: Ευρωπαϊκό και Ολυμπιακοί Αγώνες. Ο τελικός του επί κοντώ θα διεξαχθεί αύριο (18.30).

Η συμμετοχή στο πανελλήνιο θα αποτελέσει για τη Βούλα Παπαχρήστου την αρχή για επιστροφή στον υψηλό πρωταθλητισμό. «Μου έχουν λείψει οι μεγάλες διοργανώσεις. Δεν το κρύβω πως θέλω ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό του Αμστερνταμ. Αν έρθει αυτό, τότε η σεζόν θα εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά» τόνισε. Θα αγωνιστεί και στο μήκος (13/2, 17.30) και στο τριπλούν (14/2, 18.25).

Αισιόδοξη για μία καλή εμφάνιση στα 800μ. είναι και η Ελενα Φιλάνδρα, η οποία έχει ως στόχο να πιάσει τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του κλειστού (14/2, 19.40).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν, στις 13/2, το ύψος ανδρών (19.00), τα 60 μ. (Ανδ.: 19.05, Γυν.: 19.20) και στις 14/2, το τριπλούν (Ανδ.: 16.40), τα 60μ. εμπ. (Ανδ.: 18.15, Γυν.: 18.35) και οι τελικές σειρές των 200 και των 800 μ. των ανδρών και των γυναικών που θα ξεκινήσουν στις 18.50 και θα ολοκληρωθούν στις 20.00.

• Αύριο, σε αίθουσα του ΣΕΦ θα βραβευτούν οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες και οι προπονητές τους. Ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε ότι θα παραστεί και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, προκειμένου να τιμηθεί για την προσφορά του στον χώρο του στίβου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή