Υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Γεωργιάδης

Υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Γεωργιάδης

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη υποψηφιότητα για την αρχηγία της γαλάζιας νεολαίας ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής μετά την αναγγελία για διεξαγωγή των εκλογών της ΟΝΝΕΔ στις 20 Μαρτίου.

Ο 29χρονος Βασίλης Γεωργιάδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του λέγοντας: «Θα είμαι υποψήφιος για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ. Διεκδικώ την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της γενιάς μου, προκειμένου να δουλέψουμε μαζί ώστε η Νέα Δημοκρατία να έχει ξανά μια νεολαία που δε θα εκπροσωπεί μηχανισμούς, αλλά νέους με αγωνίες.»

Ο κ. Γεωργιάδης με καταγωγή από την Κύπρο, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και για πολλά χρόνια υπήρξε στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας, οικονομολόγος, συνιδιοκτήτης συμβουλευτικού  εκπαιδευτικού ομίλου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Υπηρέτησε στο Στρατό Ξηράς.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας εξηγεί το σχέδιά του, να μετατρέψει την ΟΝΝΕΔ σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή νεολαία κεντροδεξιού κόμματος. «Μια νεολαία πολιτική, συμμετοχική, φιλελεύθερη, η οποία διαμορφώνει την ατζέντα της Παράταξης και δίνει βήμα σε νέους ανθρώπους που έχουν κάτι αξιόλογο να πουν.»

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή