Αριζόνα: Δύο έφηβες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς σε λύκειο

Αριζόνα: Δύο έφηβες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς σε λύκειο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο έφηβες ηλικίας 15 ετών σκοτώθηκαν σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε ένα λύκειο στην Αριζόνα, γνωστοποίησε η τοπική αστυνομία, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα «μεμονωμένο περιστατικό».

Τα δύο θύματα εντοπίστηκαν η μία κοντά στην άλλη κι ένα όπλο βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από τις σορούς, εξήγησε ο Τρέισι Μπρίντεν, της αστυνομίας του Γκλεντέιλ, ο οποίος προσέθεσε ότι και τα δύο κορίτσια τραυματίστηκαν θανάσιμα από σφαίρες.

Η αστυνομία του Γκλεντέιλ δεν μπορεί προς το παρόν να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη κι ακολούθησε η ανταλλαγή πυροβολισμών, λίγο πριν από τις 08.00 τοπική ώρα (17.00 ώρα Ελλάδας) στο Λύκειο Ιντιπέντενς, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν σύντομα.

Αστυνομικοί περικύκλωσαν το συγκρότημα αμέσως μετά το περιστατικό που σημειώθηκε σε προαύλιο χώρο εντός του λυκείου, ενώ επέτρεψαν στους γονείς να αναζητήσουν τα παιδιά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή