ΝΔ: Συνελήφθη ξανά ψευδόμενος ο κ.Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες

ΝΔ: Συνελήφθη ξανά ψευδόμενος ο κ.Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή κριτική στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, τον οποίο κατηγορεί ότι «συνελήφθη για ακόμα μία φορά ψευδόμενος» για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, ασκεί η Νέα Δημοκρατία.

Στον απόηχο της διαρροής εγγράφων της ελληνικής πρεσβείας στη Γερμανία, που διαψεύδουν τις δηλώσεις του υπουργού ότι το νέο σύστημα αδειοδότησης είναι παρόμοιο με τα ευρωπαϊκά μοντέλα, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι ο κ. Παππάς «οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση», κι όχι να απαντά «με διαρροές και ενημερωτικά σημειώματα».

«Καλό θα είναι να μας πει αν πράγματι τα στοιχεία που χρησιμοποίησε στη Βουλή των Ελλήνων είναι αναληθή, όπως αναφέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Όπως αποκαλύπτει το liberal.gr, ενώ ο υπουργός Επικρατείας έχει ισχυριστεί ότι στην Γερμανία λειτουργούν μόλις έξι τηλεοπτικοί σταθμοί, σε σχετική επιστολή με αποδέκτη τον ίδιο που εστάλη στις 16/11/2015 και αριθμό πρωτοκόλλου Α.Π.: Φ.20.05/ 152 / KΦ, το γραφείο τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο τον ενημερώνει ότι υφίστανται συνολικά 57 τηλεοπτικοί σταθμοί σε λειτουργία στην γερμανική επικράτεια που εκπέμπουν με ψηφιακή, επίγεια ευρυεκπομπή (DVB.t) ενώ οι ιδιωτικοί σταθμοί που λειτουργούν υπό τις «προϋποθέσεις Παππά» είναι 32.

Αν δεν υπάρξει άμεση και συγκεκριμένη απάντηση, τότε ο υπουργός Επικρατείας «θα είναι εκτεθειμένος πρωτίστως στους πολίτες», καταλήγει η ΝΔ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή